¿Qué estás buscando?
Header swirl bottom
Bodas

Wil je met mij trouwen?

Bij het plannen van je bruiloft, duik je in een wereld van creativiteit en mogelijkheden om jouw dag echt bijzonder te maken. Of je nu kiest voor een groots feest of een intieme bijeenkomst, elk bruidspaar heeft zijn eigen unieke visie. Maar heb je al nagedacht over de bruidstaart of misschien iets anders?

Bij FunCakes zijn we dol op bruiloften en we staan klaar om te helpen! Ben je meer een liefhebber van cupcakes, of is een pronkstuk van een taart onmisbaar? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten voor jouw perfecte bruidstaart, cupcakes, koekjes of iets anders! Ben je geïnspireerd en wil je aan de slag? Bekijk dan onze verkooppunten om meteen jouw producten te krijgen.

Iets groots of juist klein?

Kies jullie bruiloft showpiece!

Hou je meer van cupcakes, of is een pronkstuk van een taart een must? Bij FunCakes hebben we alles! Van kleine cupcakes tot een grote, spectaculaire bruidstaart… De keuze is aan jou. We hebben niet alleen de recepten, maar ook alle bakbenodigdheden die je nodig hebt om jouw bruidstaart te maken. Van bakmixen tot vullingen en bijna nog belangrijker: de smaak en decoraties!

Ontdek ons assortiment

Wat is de basis?

Zodra je jouw soort bruidsshowstuk hebt gekozen, moet je ook de basis kiezen! We hebben veel bakmixen die perfect zijn voor de basis! Van Sponge Cake Mix tot Cupcake-mix tot Koekjesmix!

Ga zelf aan de slag! 

Flavour it up!

Voeg je favoriete smaak toe!

Vaak proef je je taart, cupcake of andere lekkernij van tevoren om te ontdekken welke smaak het beste past! Als je zelf je bruidstaart gaat maken, kun je gemakkelijk een proeverij organiseren. In deze blog kun je lezen hoe je zelf eenvoudig een proeverij kunt organiseren met de FunCakes Flavour Paste en Buttercream of Enchanted Cream.

Lees meer!
Glitter en glamour!

Laat je drankjes glinsteren

Wil je van je gewone glas champagne een sprankelend en chic glas champagne maken? Dan is onze FunCakes Sparkle Dust perfect voor jou! Voeg gewoon een beetje poeder toe aan je wijn, champagne, limonade, cocktail, water, of wat dan ook, en het zal beginnen te glinsteren! Bekijk de video hieronder.

Ontdek het recept

Shoppen voor je bruiloft

Ben jij volop geïnspireerd geraakt en klaar om aan de slag te gaan? Je scoort het product voor jouw festivalbruiloft eenvoudig bij een winkel in de buurt of online bij een van de vele webshops. Vind gemakkelijk een verkooppunt via de onderstaande button!

Swirl top